Ázsiai pulyka pirított zöldségekkel
- 50 dkg pulykamellfilé
- 1-2 evőkanál olaj
- 1 db sárgarépa
- 10 dkg kelkáposzta
- 20 dkg rizs
- 1 csomag Ázsiai joghurtos csirke alap
- 150 g natúr joghurt
2.
A sárgarépa és a kelkáposzta tisztítsuk meg, vágjuk csíkokra, és tegyük félre egy tálba.
3.
A pulykahúst vágjuk vékony csíkokra, és serpenyőben , egy kevés felhevített olajon pirítsuk 2-3 percig , ízesítsük egy csipet sóval . Adjuk hozzá a zöldségeket, és pirítsuk közepes lángon 5 percig.
4.
A joghurtot keverjük simára 2 dl vízzel, adjuk hozzá az ázsiai joghurtos csirke alapot, és jól keverjük el, majd öntsük a húsos- zöldséges keverékhez.
5.
Kevergetve forraljuk fel, majd újra forrástól számított 5-8 percig főzzük alacsony lángon. Tálaljuk a húsos- zöldséges ázsiai ragut a közben megfőtt rizzsel.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!