1-2 evőkanál sült csirke fűszerkeverék ( ízlés szerint )
1 kg nagyobb burgonya
2 dl tejföl
4 gerezd fokhagyma
2 evőkanál étolaj
1 kávéskanál sült csirke fűszerkeverék
Adag
2 adag
Lépések
1.
A csirkecombokat megmossuk, lehúzzuk róla a bőrt, bedörzsöljük a fűszerkeverékkel, és egy tepsibe tesszük őket.
2.
A burgonyát megtisztítjuk, megmossuk, fel daraboljuk ahogy szeretnénk, és szintén a tepsibe tesszük a combok közé.
3.
A fokhagymát összezúzzuk, belekeverjük a tejfölbe az olajjal és a fűszerkeverékkel együtt, majd egy kevés vízzel higítjuk, és a tepsiben lévő csirkére és krumplira kanalazzuk.
4.
Fóliával lefedve sütjük 190 fokra előmelegített sütőben 40 percig, majd levesszük a fóliát, és a szafttal megöntözzük a tetejét. Fólia nélkül sütjük még további 20 percig.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!