A narancs és a póréhagyma különös párosítása, de a végeredmény egy kiváló húsmentes fogás.
Hozzávalók 4 adaghoz
2 db póréhagyma
4 evőkanál olívaolaj
4 evőkanál fehérbor
1 db narancs
0,5 evőkanál kakukkfű
1 csipetnyi fehérbors
40 dkg grillsajt
Adag
4 adag
Lépések
1.
Az olajat a fehérborecettel és a meghámozott, karikákra vágott naranccsal összekeverjük, majd a felaprított kakukkfűvel és a borssal fűszerezzük.
2.
A választott hagymafélét megtisztítjuk, az előzőekbe forgatjuk és így pácoljuk 30 percig. Ha póréval készítjük, akkor azt tisztítás után, hosszában arasznyi darabokra vágjuk.
3.
Lecsepegtetve grillrácsra rakosgatjuk, majd grillsütőben, közepesen erős tűzön 10-15 percig sütjük.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!