A tonhalat öntsük bele egy szűrőbe, és alaposan csepegtessük le a sós levet. A medvehagymát vágjuk fel apróra.
2.
Egy tálba keverjük össze a lisztet ízlés szerint sóval, őrölt borssal, a sütőporral, és a szódabikarbónával.
3.
Egy másik tálba keverjük simára az egész tojásokat a tejföllel, és az olajjal, majd keverjük hozzá a lecsepegtetett, villával kicsit összetört tonhalat.
4.
Ezután a tonhalas keveréket öntsük hozzá a lisztes keverékhez, majd keverjük össze. Keverés közben adjuk még hozzá az apróra vágott medvehagymát is.
5.
A muffin forma mélyedéseit béleljük ki sütőpapírral, majd kanalazzuk bele a masszát.
6.
Helyezzük be előmelegített sütőbe, majd közepes hőmérsékleten 20-25 perc alatt süssük készre.
7.
A sütőből kivéve hagyjuk pár percig a formában, majd szedjük rácsra, és hűtsük langyosra.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!