Rántott brokkoli - fokhagymás tejfölös mártogatóssal
- 1-2 kávéskanál bors, só
- 2 db tojás
- 1 fej brokkoli
- 5-6 evőkanál zsemlemorzsa
- 4-5 evőkanál finom liszt
- 2-3 csipetnyi ételízesítő
- 1-2 kávéskanál só
1.
Főzöm kb 5-10 percig enyhén sós vízben a brokkolirózsákat . Leszűröm.
2.
Jól felverjük a tojást, összekeverjük sóval, ételízesítővel, borssal és liszttel
3.
Mindegyik brokkoli darabot meg forgatjuk a tojásban és zsemle morzsában, s utána forró olajban megsütjük.
4.
Kivesszük a brokkolit és háztartási papírra helyezzük, hogy rácsorogjon az olaj felesleg
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!