A megmosott, leszárogatott húst kis ujjnyi csíkokra vágjuk. Felhevített zsiradékon nagy lángon körbepirítjuk. Mérsékeljük a lángot.
2.
Beletesszük az edénybe a kockázott vöröshagymát, a zúzott fokhagymát és a szeletelt gombát. Sózzuk, borsozzuk és fedő alatt addig pároljuk, amíg a hús majdnem teljesen megpuhul. Ha nagyon elfőtte a levét, kevés vizet adunk hozzá. Beletesszük a csíkokra vágott uborkát.
3.
Egy kis tálkában a mustárt és a tejfölt elkeverjük, majd egy-két merőkanálnyi meleg szaftot adunk hozzá, újból elkeverjük és a forró raguhoz öntjük vékony sugárban, gyakori keverés mellett. Összeforraljuk és frissen aprított petrezselyemmel gazdagon megszórva tálaljuk.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!