A pucolt sárgarépából a zöldség hámozót használva vékony szeleteket vágunk.
2.
A pucolt vöröshagymát vékony félkarikákra szeleteljük.
3.
A csirkemell filét falatnyi darabokra vágjuk, tálba rakjuk. Sózzuk, borsozzuk, hozzá 1 evőkanálnyi étkezési keményítőt , és vizet, hogy iszapos legyen a hús 5-10 percig hagyjuk a pácban.
4.
A fokhagymát hajszálvékony szeletekre szelünk.
5.
Forrósítjuk az olajat , bele a bepácolt csirkét, keverve átpirítjuk. Hozzá a sárgarépát, vöröshagymát és a fokhagymát is, és pár percig még pirítjuk.
6.
Felöntjük az ételt szójaszósszal, felforraljuk. A 3 evőkanál keményítőt elkeverjük a vízzel, a csirkéhez adjuk.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!