A harcsát megmossuk, beirdaljuk jó sűrűn, majd megtörölgetjük. A fűszereket összekeverjük, majd bedörzsöljük vele a halszeleteket, hogy a vágásokba is jusson. Egy éjszakára a hűtőbe tesszük légmentesen zárható dobozban.
2.
Másnap egy serpenyőbe öntjük a szójaszószokat, a felaprított gyömbért, a hagymák zöld szárát csíkokra vágva, az alaplét és a barna cukrot. A halak kerülnek bele utoljára, és 6-8 percig pároljuk a lében.
3.
A halat párolás után kiemeljük a tányérra. Forralással besűrítjük a szószt. Ezzel a szósszal öntjük le a halat, majd megszórjuk szezámmaggal, rátesszük a csíkokra vágott újhagymát, és gyömbért, apróra vágott korianderrel vagy petrezselyemmel megszórjuk, és tálaljuk.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!