A tagliatellét forró vízben, só hozzáadásával megfőzzük, majd folyó víz alatt lehűtjük. Lecsepegtetjük, és összekeverjük az olívaolajjal.
2.
A zsenge 2 cm-re darabolt zöldbabot, a paradicsommal, az őrölt borssal, a szeletelt fokhagymával és a friss bazsalikommal megpároljuk, majd hozzáadjuk a lime levét, sózzuk. Felöntjük főzőtejszínnel, beledobjuk a reszelt sajt egyik felét, és felforraljuk.
3.
A zöldséges raguba beleforgatjuk a tésztát. Ráütjük a tojásokat, rövid ideig elkeverjük a tésztával, vigyázva, hogy ne süljenek meg a tojások.
4.
Tűzálló tálba rendezzük, megszórjuk a maradék reszelt sajttal, és sütőben 15 perc alatt megsütjük (200/180).
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!