A spagettit forrásban lévő sós vízben kifőzzük, leöblítjük, lecsepegtetjük és összekeverjük a margarinnal.
2.
A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. Serpenyőben , a forró olajon üvegesre pirítjuk.Hozzáadjuk a darált húst , megszórjuk a pirospaprikával, kevés vizet öntünk alá, sózzuk, borsozzuk és gyorsan összekeverjük , majd lefedve kb.20 perc alatt megpároljuk
3.
Tűzálló tálat kikenünk margarinnal , beleterítjük a spagetti felét , megszórjuk a juhtúró felével , rá simítjuk a darált húst , majd a juhtúró másik felét és a maradék tésztát .
4.
A tetejét megöntözzük tejföllel , 180 C- fokos sütőben kb.30 perc alatt aranysárgára sütjük.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!