A combot mossuk meg, majd törüljük szárazra. Ezután ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és szórjuk meg a fűszerekkel, majd hagyjuk legalább egy órát állni, hogy az ízek kellően átjárják. (én előző este befűszereztem, majd a hűtőbe várakozott sütésig)
2.
Egy tepsit kenjünk ki a zsírral, öntsük bele a bort, és helyezzük egymásmellé a befűszerezett combokat, majd fóliával fedjük le.
3.
Helyezzük be előmelegített sütőbe, majd közepes hőmérsékleten pároljuk kb. 45 percig.
4.
A mézet keverjük össze a chilivel, majd vegyük ki a sütőből a combokat, és alaposan kenjük be vele a húst. (ha túl sok lé lenne a hús alatt, akkor öntsünk le belőle)
5.
Helyezzük vissza a sütőbe, (de már ne takarjuk le!!!) majd süssük szép pirosra, ropogósra a combokat. Sütés közben locsoljuk meg a mézes szafttal, és úgy süssük tovább.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!