Legalább 1 éjszakát pihentetjük,hogy ízek összeérjenek.
Hozzávalók 6 adaghoz
1 kg csirkemell
2 dl tejföl
6 gerezd fokhagyma
2 db tojás
3 evőkanál liszt
6 evőkanál zsemlemorzsa
1 - 2 kávéskanál só
4-5 dl olaj
1 csipetnyi bors
Adag
6 adag
Lépések
1.
A húst vékony szeletekre vágjuk. A tejfölbe keverjük a felvert tojást, a fűszereket és a zúzott fokhagymát, majd átkenjük vele a húsokat és egy dobozba tesszük.
2.
Legalább egy éjszakán át hűtőben pihentetjük, de akár egy napig is állhat.
3.
A lisztet és a zsemlemorzsát összekeverjük, beleforgatjuk a pácolt húsokat, majd forró olajban kisütjük.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!