A tojást keményre főzzük,a krumplit hajában puhára főzzük,a brokkolit fél puhára
2.
Egy jénai tálat kikenjük olíva olajjal,a brokkoli felét szeletelve lerakjuk,sózzuk,borsozzuk,reszelünk rá szerecsen diót,a szeletelt krumpli következik,szintén fűszerezzük,a tetejére szeletelt hagyma karikákat teszünk majd a szeletelt főtt tojás,és majd befedjük a brokkoli szeletekke
3.
Végezetül a besamelmártással leöntjük és meg hintjük reszelt parmezán sajttal .A besamelmártás a következő képen készül :a vajban megpirítjuk a lisztet világosra ,majd felöntjük fel forralt forró tejjel ,felforraljuk,sóval,borssal,szerecsen dióval ízesítjük.180 c sütőben szép piros ropogósra sütjük.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!