1.
Az olívaolajat egy nagy lábasban felforrósítjuk. Beletesszük a megpucolt majd összevágott vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, és addig pároljuk, míg a hagyma üvegesre pirul.
2.
Beletesszük a darált marhahúst, majd addig pároljuk, míg a saját leve el nem fő és a húsdarabok pirulni nem kezdenek. Hozzáadjuk a paradicsom konzervet a levével együtt, fűszerezzük, sóval, borssal, kakukkfűvel, chilivel. (aki nem szereti a nagyon erős ételeket használjon helyette kevés Erős Pistát vagy Édes Annát)
3.
Hozzáadjuk a babkonzervet és a kukoricakonzervet a levükkel együtt, majd lassú tűzön addig pároljuk, amíg a leve kellően elfől.
4.
A vége felé belekeverjük a sűrített paradicsomot, és még egyet forralunk rajta. Ilyenkor célszerű megkóstolni, és ha szükséges utána ízesíteni, fűszerekkel, sóval, vagy chilivel. Friss kenyérrel kínáljuk.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!