Ez az étel is a gyors elkészítés módjáért lett a kedvencünk, ajánlom azoknak akik szeretik a tarját,mint mi!
Hozzávalók 2 adaghoz
2 szelet tarja
1 evőkanál mustáros gyorspác
1 db vöröshagyma
3 evőkanál zsiradék
1,5 dl Sirah Rosé
1 dl húsalaplé
1 csomag félkész tortelloni
Adag
2 adag
Lépések
1.
A hússzeleteket befűszerezzük,olajozzuk be kicsit, és állni hagyjuk. A pácos husit hevített vajon átsütjük, majd teszünk még vajat a serpenyőbe, és tovább sütjük a húst locsolgatva.
2.
A hagymát cikkekre vágjuk, és a hús mellé tesszük, tovább dinsztelve.Borral megöntözzük és lefedjük. Alacsony hőfokon puhára sütjük. Ellenőrizzük közben a folyadékot pótoljuk kevés vízzel.
3.
A végén tálaljuk is a tortellonival,amit kifőztünk lobogó sós vízben 8 perc alatt. A hagymás szaftból is tegyünk a húsra.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!