Előkészítés
Kimérjük a hozzávalókat. A lisztet, porcukrot átszitáljuk. A tojásokat villával kissé felverjük. A vajat vagy margarint kissé megolvasztjuk. A mangó húsát lepürésítjük. A tejszínt alaposan behűtjük.
2.
Tészta
A vajat vagy margarint a porcukorral, robotgép segítségével kihabosítjuk. Ezután alacsony fokozaton, folyamatos keverés mellett apránként hozzáadjuk a tojásokat. Végül a lisztet is hozzákeverjük egy spatulával. A kész masszát sütőpapírral bélelt tepsiben elegyengetjük. 180 fokon addig sütjük míg a széle elkezd barnulni a közepe pedig már nem folyik. (Kb 10-15 perc) Ha kihűlt, eltávolítjuk a sütőpapírt és visszahelyezzük a tepsibe.
3.
Mangó zselé
A mangópürét 3-4 kanál cukorral és egy kicsi citromlével összerottyantjuk. Megvárjuk hogy kihűljön majd robotgép segítségével belekeverjük a zselatinfixet. A kihűlt piskótára öntjük és hűtőbe tesszük míg megdermed.
4.
Kókuszos tejszínhab
A habtejszínt felverjük. Mikor már majdnem teljesen kemény hab, hozzáadunk 3-4 evőkanál cukrot és a kókuszreszeléket. Ha a mangó zselé megdermedt, a süteményt felszeleteljük és minden szelet tetejét a kókuszos tejszínhabbal díszítjük.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!