Gyorsan elkészül, és nem kell a nagy melegben a tűzhely mellett ácsorogni, ha gyorsan sütit kell alkotni.
Hozzávalók 4 adaghoz
6 dl eperjoghurt
25 db babapiskóta
3 evőkanál porcukor
2 dl tej
1 evőkanál rum
1 db csomag zselatin
5 dl habtejszín
20 dkg ribizli
Adag
4 adag
Lépések
1.
A tejbe keverjük a rumot.
2.
Egy kapcsos tortaforma alját kirakjuk a tejbe áztatott babapiskótával.
3.
A joghurtot felmelegítjük, elkeverjük a porcukorral és a zselatinnal, hozzáadjuk a habbá vert tejszínt, és jól elkeverjük.
4.
A fele krémet elsimítjuk a babapiskótán, elterítjük rajta a magozott cseresznyét, ismét egy sor tejbe áztatott babapiskóta, és befedjük a maradék krémmel.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!