Isteni finom, lehet , hogy a boltinál is finomabb.
Hozzávalók 7 adaghoz
3 dl tej
4 evőkanál porcukor
1 csomag vaníliás pudingpor
1 evőkanál kakaó
12,5 dkg margarin
1 csomag keksz
Adag
7 adag
Lépések
1.
A krémhez: 2 dl tejet beleöntünk egy lábasba , beleszórjuk a porcukrot és fölforraljuk. A pudingport és a kakaót , a maradék tejjel elkeverjük, majd lassan a forró tejbe csorgatjuk. Szünet nélkül kevergetve kis lángon addig főzzük , amíg sűrű pudingot nem kapunk.
2.
Ezután levesszük a tűzről , a margarint jól elkeverjük benne, és megvárjuk, amíg langyosra hűl . Egy nagy , hosszúkás tálcára alufólia darabot fektetünk.
3.
A kekszeket egyenként megkenjük a kakaós krémmel , és egymáshoz tapasztjuk őket, hogy rudat alkossanak. Ezt a kekszrudat az alufólia közepére fektetjük, és szorosan feltekerjük, beletekerjük. Hütőszekrénybe tesszük , és 1 napon át pihenni hagyjuk.
4.
Tálaláskor kicsomagoljuk, éles késsel ferdén , 1 cm vastag szeletekre vágjuk. Ne féljünk , nem fog szétesni, a krém összefogja.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!