Vendégek jelentkeztek be, akikre nem számítottam. Egy egyszerű nyalánkságnak nagyon megfelelt.
Hozzávalók 4 adaghoz
40 dkg eper
1 csomag tortazselé
3 dl víz
4 evőkanál cukor
2 csomag főzős vaníliás pudingpor
5 dl tej
3 dl habtejszín
Adag
4 adag
Lépések
1.
Az epret kis kockára felvágjuk, vagy villával összenyomkodjuk.
2.
A tortazselét összekeverjük a cukorral, felöntjük 3 dl vízzel és kevergetve felforraljuk, majd lehúzzuk a tűzről. Az előkészített eperre öntjük, összekeverjük és kelyhekbe elosztjuk.
3.
Hűtőbe tesszük, míg teljesen megdermed.
4.
A pudingot a tejjel kikeverjük. A tejszínt habbá verjük, és utána a pudinghoz keverjük.
5.
A lehűlt zselére kanalazzuk, és tálalásig visszatesszük a hűtőbe.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!