A tojások sárgáját a cukorral kikeverjük, majd hozzádolgozzuk a tejet és az olajat. A lisztet elkeverjük a sütőporral, kakaóporral és a dióval, majd a tojásos keverékbe beledolgozzuk. Végül lazán beleforgatjuk a két tojásfehérje felvert habját. Tortaformába simítjuk, és 180fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. a formában hagyjuk kihűlni.
2.
A pudingot a tejjel és a cukorral megfőzzük, majd hagyjuk kihűlni.
3.
A kihűlt pudinghoz apránként hozzádolgozzuk a kockákra vágott gesztenyemasszát. A puha margarint a porcukorral kihabosítjuk, majd a gesztenyés krémbe keverjük.
4.
A tortaformában lévő kihűlt kakaós lapra simítjuk a gesztenyés krémet, majd a díszítésre szánt gesztenyemasszával és a habbá vert tejszínnel díszítjük. Mutatós, és nagyon finom torta, mely akár az ünnepi asztalon is megállja a helyét.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!