A narancsokat és a citromokat megpucoljuk, felkarikázzuk, és meghintjük 2 ek. cukorral. Lefedjük, és néhány percet állni hagyjuk, majd leszűrjük a levét.
3.
A tojások sárgáját kikeverjük a maradék cukorral, majd felöntjük a forró tejjel.
4.
Belekeverjük a vaníliás cukrot és lereszelt narancshéját, majd addig főzzük, míg puha nem lesz.
5.
Felverjük a tejszínt. Fél deci meleg vízben felolvasztjuk a zselatint, majd összekeverjük a tojássárgájával.
6.
Egy kerek tálat folpackkal kibélelünk, majd az alját és az oldalát végigrakjuk a lecsöpögtetett narancs- és citromkarikákkal. Szőlőszemeket teszünk a karikák közé.
7.
Beleteszünk egy réteg krémet, majd egy réteg narancslében mártogatott kekszet.
8.
Ezután ráöntjük a megmaradt krémet, végül befedjük a keksszel.
9.
Lefedjük fóliával, és egy éjszakára a hűtőbe tesszük. Másnap egy tálcára borítjuk, és a fóliát eltávolítjuk róla.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!