Tészta: a tojássárgáját a vízzel, a sóval elkezdjük keverni (én rorbotgéppel csináltam), majd kanalanként beletesszük a cukrot.
2.
A lisztet összekeverjük a sütőporral, a szódabikarbónával és a kakaóporral, majd a tojásos masszába szitáljuk. Jól kikeverjük, és az előkészített tepsibe beleöntjük, szépen elsimogatjuk. A előmelegített sütőbe tesszük, és megsütjük, közben elkészítjük a krémet.
3.
Krém: a tejben megfőzzük a pudingot a cukorral. A tojásfehérjét felverjük a sóval, majd még melegen belekeverjük a pudingot, és jól kikeverjük. A megsült tésztára rákenjük a krémet, jól eligazítjuk, és a kikapcsolt sütőbe még 5 percig visszatesszük. Addig felverjük a tejszínt a vaníliás cukorral, de csak a kihűlt süteményre kenjük rá. Végül megszórjuk a kakaóval, és a hűtőbe tesszük.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!