A tejbe beletesszük a cukrot, langyosra melegítjük, levesszük a tűzről, és az élesztőt felfuttatjuk benne.
2.
Közben egy nagyobb tálba tesszük a lisztet, a tojások sárgáját, sót, olajat és a felfuttatott élesztőt. Jól kidolgozzuk.
3.
Meleg helyen duplájára kelesztjük.
4.
Lisztezett felületen kinyújtjuk, nagyobb kör szaggatóval kiszurkáljuk.
5.
Töltelékhez a darált diót, tejet a porcukorral elkeverjük.
6.
A köröket bevágjuk 4 felé úgy, hogy ne érjenek össze a vágások, helyet hagyva a tölteléknek. Közepébe tesszük a diós tölteléket. Felhajtjuk az egyik oldalt, hogy átölelje a tölteléket, majd a szemközti oldalt szintén, mely már az előző oldalt is átöleli, majd a másik kettőt is felhajtjuk ugyanígy.
7.
Vajjal kikent tepsibe sorakoztatjuk, felvert tojással lekenjük, és készre sütjük.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!