A hozzávalókat egyszerűen csak össze kell keverni, majd a gyümölccsel a tortaformába rétegezni.
Hozzávalók 8 adaghoz
75 dkg túró
6 db tojás
3 db főzős vaníliás pudingpor
3 db vaníliás cukor
20 dkg porcukor
2 evőkanál citromlé
1 evőkanál reszelt citromhéj
1 kávéskanál őrölt fahéj
1 db nektarin
6 db szilva
Adag
8 adag
Lépések
1.
A nektarint és a szilvát vágjuk fel kisebb darabokra, szórjuk meg egy csomag vaníliás cukorral, és az őrölt fahéjjal, keverjük össze, majd tegyük félre ameddig elkészítjük a túrós keveréket.
2.
A túrót tegyük bele egy tálba, majd villával törjük össze.
3.
Ezután keverjük hozzá a porcukrot, a vaníliás cukrot, a citrom reszelt héját és levét, majd egyesével az egész tojásokat. (Mindegyik tojással külön-külön keverjük össze.)
4.
Ezután adjuk hozzá a vaníliás pudingport, majd keverjük alaposan össze. (Egy lágyabb keveréket fogunk kapni.)
5.
A tortaformát béleljük ki sütőpapírral, öntsük bele a túrós keverék felét, kanalazzuk rá a gyümölcsös keveréket, majd öntsük rá a maradék túrós keveréket.
6.
Helyezzük be előmelegített sütőbe, majd közepes hőmérsékleten süssük kb. 60 percig.
7.
A sütőből kivéve a tortaformában hagyjuk teljesen kihűlni. (Amikor a sütőből kivesszük a torta még kissé lágynak tűnhet, de amikorra teljesen kihűl tökéletes lesz az állaga.)
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!