A kihűlt kekszeket egy zárható tetejű dobozban tároljuk!
Hozzávalók 4 adaghoz
25 dkg finom liszt
25 dkg margarin (szoba hőmérsékletű)
2 csomag főző pudingpor
10 dkg porcukor
fél csomag vaníliás cukor
Adag
4 adag
Lépések
1.
A pudingpor kivételével az összes hozzávalót jól összedolgozzuk, tésztává gyúrjuk. A tésztát elfelezzük, és az egyikbe beledolgozzuk a vanília ízű, a másik csokolàdé ìzű (Két különböző ízű, színű tésztánk lesz.)
2.
Az egyik buci tésztából csípünk egy kis tészta darabkát (kb. kis dió nagyságút) és golyóvá formázzuk, majd egy sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk. Így járunk el a többi tésztával is. Amikor tele a tepsi, a gombócokat egy villával kissé lenyomjuk (így mintázzuk).
3.
200 fokra előmelegített sütőben 10 percig sütjük (vigyázzunk, ne süssük túl, mert akkor nagyon száraz lesz).
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!