Előételnek tökéletes választás lehet. Mutatós és finom!
Hozzávalók
1 db pagodakarfiol
0,5 dl fehérbor
0,5 dl extra szűz olívaolaj
1 db jégsaláta
1 db kígyóuborka
1 db fehérretek
1 db lila hagyma (nagy)
1 kávéskanál só
Lépések
1.
A karfiolt rózsáira szedjük, és sós vízben megpároljuk, de semmiképp ne főzzük túl. Inkább egy picit roppanós maradjon.
2.
A többi zöldséget, mossuk, tisztítsuk meg, majd kockázzuk fel.
3.
Ha a karfiol megfőtt, hűtsük ki, majd rendezzük tálra a zöldségeket, enyhén sózzuk meg, majd a salátaolajat, illetve a borecetet csorgassuk rá, és tegyük egy-két órára hűtőbe.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!