Ez már egy régebbi receptem, amit minden évben húsvét előtt elkészítek. :)
Hozzávalók 4 adaghoz
6 db főtt tojás
10 dkg sajt
3 csapott ek majonéz
1 kávéskanál mustár
1 kávéskanál bors, só
12 db bors
1 db sárgarépa
Adag
4 adag
Lépések
1.
A tojásokat keményre főzzük, és megpucoljuk.
2.
A tojások aljából egy nagyon picit levágunk, hogy a tojások megálljanak. Egy hegyes késsel cikk-cakkba bevágjuk a fehérjét, és szétválasztjuk.
3.
A tojások sárgáját összekeverjük a mustárral, majonézzel, reszelt sajttal, sóval, borssal, majd púposan visszatöltjük a fehérjébe, és rátesszük a kalapokat.
4.
Borsból alakítjuk ki a szemeket, sárgarépából csőrt faragunk.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!