Előételnek bátran kínálhatjuk, de akár partikon is felszolgálhatjuk borkorcsolyának.
Hozzávalók 6 adaghoz
25 dkg sovány túró
1 db tömlős sajt
40 dkg reszelt sajt
3 evőkanál tejföl
1 kávéskanál só
1 csipetnyi őrölt szerecsendió
2 evőkanál csemege pirospaprika
1 csokor metélőhagyma
2 evőkanál dió darált
2 evőkanál lenmag
Adag
6 adag
Lépések
1.
A golyókhoz való összetevőket alaposan összegyúrjuk, majd megkóstoljuk, ha szükséges utána ízesítünk.
A hempergetéshez valókat külön-külön tálkákba tesszük, és a masszából diónyi golyókat formálunk és a különböző ízű-színű "bundában" meghempergetjük.
2.
Ízlés szerint tálra rakosgatjuk, és azonnal kínálhatjuk!
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!