Tepsiben is készíthetjük, de grillrácson az igazi!
Hozzávalók 5 adaghoz
5 szelet csont nélküli tarja
0,5 liter sűrített paradicsom
1 teáskanál só
1 teáskanál cukor
2 gerezd fokhagyma
Adag
5 adag
Lépések
1.
A húst enyhén klopfoljuk ki, nem kell papírvékonynak lennie! Készítsük el a pácot a sűrített paradicsomot, a sót, az apróra vágott rozmaringot, a megtisztított zúzott fokhagymát, a cukrot egy tálban keverjük össze, mártsuk meg benne a hússzeleteket és tegyük át, egy zárható edénybe, ha van maradék pác, nyugodtan öntsük a húsok tetejére. Tegyük egy éjszakára hűtőbe.
2.
Másnap grillrácsra rakosgatjuk a hússzeleteket és ha szabályozható a berendezésünk, közepesen meleg (170°C) hőmérsékleten meg-megforgatva süssük készre.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!