Belerakod a tepsibe , és sütöd és kész is a finomság.
Hozzávalók 6 adaghoz
1 kg burgonya
5 db vöröshagyma
2-3 csipetnyi petrezselyem
4-5 csipetnyi só, bors
1 -2 kávéskanál fűszerpaprika
1 -2 kávéskanál majoránna
1 - 2 kávéskanál ételízesítő
0,5 dl napraforgó olaj
80 dkg debreceni kolbász (csemege)
2,5 dl tejföl
Adag
6 adag
Lépések
1.
A burgonyát és a hagymát megpucoljuk, és négyfelé vágjuk.
2.
Tepsibe fektetjük, megszórjuk sóval, borssal, ételízesítővel, pirospaprikával, petrezselyemmel és a majoránnával. Majd meglocsoljuk kevés olajjal, és átforgatjuk, keverjük, hogy mindenhol egyenletesen eloszlassuk a fűszereket.
3.
Előmelegített sütőben majdnem puhára sütjük kb. 60 perc alatt. Néha átforgatjuk.
4.
Amikor már majdnem puha a burgonya, rádobjuk a karikára vágott kolbászokat, és még 10 -15 percig sütjük, hogy átsüljön a kolbász is.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!