A húst előkészítjük, kevés sóval, friss rozmaringgal, zsályával fűszerezzük, majd félretesszük pihenni.
2.
Az alaposan megmosott héjas burgonyát enyhén sós vízben feltesszük főni. Ha megfőtt, akkor hámozzuk meg, majd krumplinyomóval törjük át, és hagyjuk kicsit hűlni. Ezt követően ízesítsük őrölt szerecsendióval, ha szükséges még egy kis sóval, majd adjuk hozzá a vajat és a tejszínt.
3.
Nagy teflonbevonatú serpenyőt hevítsünk, és kevés olívaolajon forgassuk át benne a sertésszüzet, annyira, hogy piros kérget kapjon. Ezután a húst egészben helyezzük egy kicsi, de magasabb peremű serpenyőbe, kenjük rá az ízesített burgonyapürét és bőségesen szórjuk meg parmezánnal. Előmelegített sütőben ( 185C°) nagyjából 10-15 perc alatt süssük aranybarnára.
4.
Tálaláskor a húst vágjuk nagyobb érmékre, és a pürével együtt, forrón kínáljuk.