Villámgyors és könnyű pohárdesszert forró nyári napokra.
Hozzávalók 4 adaghoz
1 csomag fehér csokoládés puding
2 dl habtejszín
3-4 evőkanál kristálycukor ìzlés szerint
2,5 dl tej
4-5 szelet piskóta vagy keksz
2-3 evőkanál Rum ( ízlés szerint )
20 dkg Meggy ízlés szerint
1 üveg Habtejszín ( ízlés szerint a tetejére)
Adag
4 adag
Lépések
1.
Főzzük meg a pudingot, hűtsük ki és keverjük össze a felvert tejszínnel. A meggyet szórjuk meg cukorral és locsoljuk meg rummal.
2.
A piskótát vagy kekszet törjük kisebb darabokra. A pohár aljára tegyük a piskótát vagy kekszet, erre a tejszínhabos krémet aztán, aztán a rumba áztatott meggyet.
3.
Tetejére nyomjunk tejszínhabot és díszítsük gyümölccsel.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!