A tészta hozzávalóit összemorzsoljuk, majd cipóvá gyúrjuk, érdemes legalább fél órára a hűtőbe tenni, ezalatt az epret mossuk, tisztítsuk meg, vágjuk félbe.
2.
A tésztát lisztezett felületen nyújtsuk ki, majd helyezzük a pite formába, úgy h a széleire is jusson belőle, előmelegített sütőben, süssük kb 8-10 percig. A sütőből kivéve rakosgassuk rá az epret, szórjuk meg kevés cukorral, vagy édesítővel, és toljuk vissza a sütőbe, 10 percre.
3.
Kezdjük el a tojásfehérjét habbá verni, majd ha a hab már kemény, kanalanként adjuk hozzá a cukrot, végül töltsük a habot csillagcsővel ellátott habzsákba, és tegyük vissza a sütőbe, kb 5 percre, de vigyázzunk rá, h a hab ne égjen meg!
Langyosra hűtve kínáljuk.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!