Egy 20 cm x 20 m-es sütőtálat kibélelünk sütőpapírral.
3.
Elválasztjuk a tojásokat. A tojásfehérjét felverjük habnak. Félretesszük.
4.
A sárgákat pedig összemixeljük a cukorral. Hozzáadjuk a vajat és a vaníliát. Kb. 2 percig mixeljük.
5.
Beleöntjük a lisztet és addig mixeljük, amíg teljesen egységes masszát nem kapunk.
6.
Lassacskán adagoljuk hozzá a tejet és addig mixeljük, amíg alaposan el nem keveredik. Ekkor adjuk hozzá a tojáshabot, egyszerre csak a harmadát, majd óvatosan beleforgatjuk a masszába.
7.
Beleöntjük a sütőtálunkba és kb. 60 percig sütjük, amíg a teteje aranybarna nem lesz.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!