Kezdők is bátran kipróbálhatják, egyszerű és nagyszerű!
Hozzávalók
50 dkg zsírszegény túró
3 evőkanál kristálycukor
1 db bio citrom héja
fél db citrom leve
15 dkg mazsola
10 dkg kókuszreszelék
60 dkg eper
4 evőkanál kristálycukor
1 db citrom leve
Lépések
1.
A túrót tálba tesszük, áttörjük, cukorral, reszelt citromhéjjal és fél citrom levével ízesítjük. Belekeverjük a mazsolát és 3-4 evőkanál kókuszreszeléket.
2.
Az epret főzőedénybe öntjük, hozzáadjuk a cukrot, a citrom levét, majd gyakori keverés mellett felforraljuk, besűrítjük.
3.
A túróból vizes kézzel - közepes méretű galuskákat formázunk, kókuszba hempergetjük és a langyosra hűlt eperszósszal szervírozzuk.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!