Tonhalas-túrókrémes paprika szeletek, szalámi rózsákkal
Rendkívül egyszerű és gyorsan elkészíthető vendégváró falatok.
- 12 db paprika
- 250 g túró
- 3 csapott ek tejföl
- 1 db Konzerv tonhal
- 1,5 evőkanál snidling (apróra vágva)
- 30 dkg szeletelt szalámi
1.
A túrót összekeverjük a hozzávalókkal és a tonhallal, amiről előzőleg leöntöttük a levet.
2.
A paprikák két végét levágjuk, kicsumázzuk, és megtöltjük a krémmel. 1-2 órát hűtőben pihentetjük, majd szeletekre vágva találjuk
3.
Egy pohár szélére ráhajtogatjuk több rétegben a szalámi szeleteket, majd fejjel lefelé fordítjuk és levesszük róla az így elkészült szalámi rózsákat. Díszítésnek tesszük a paprikákra.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!