1.
Apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük, meghintjük fűszerpaprikával, hozzáadjuk a kockára vágott húst.
2.
Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, felöntjük vízzel, és addig főzzük, amíg a hús megpuhul.
3.
Zöldségeket sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
4.
Olajjal kikent, zsemlemorzsával meghintett tepsibe tesszük a leszűrt zöldségeket. Pörkölt levét leszűrjük. Húst rátesszük a zöldségekre.
5.
Leszűrt pörkölt levét kikeverjük a 1.5 dl tejföllel, és ráöntjük.
6.
Tejföl másik felét kikeverjük a tojásokkal, ízlés szerint sózzuk, és ezt is ráöntjük.
7.
Előmelegített sütőben készre sütjük.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!