A vékony kenyérszeleteket tegyük egy tepsire, majd a sütőben pirítsuk szép pirosra, ropogósra.
2.
A halfilét vegyük ki az pácléből és hagyjuk lecsepegni.
3.
Az egyik dobozban lévő páclevet öntsük egy tálkába, adjuk hozzá a citromlevet, az olívaolajat, csipet sót, és ízlés szerint őrölt színes borsot, majd keverjük alaposan össze.
4.
A paradicsomot és a kaliforniai paprikát vágjuk fel kisebb kockákra, majd öntsük rá az ízesített páclevet, és óvatosan forgassuk össze. Ezután hagyjuk kb. fél órát állni, hogy az ízek jól átjárják.
5.
Tálalás előtt kanalazzuk a pirított kenyérszeletekre a paradicsomot, majd helyezzük rá a halfilét, szórjuk meg ízlés szerint őrölt színes borssal, és úgy kínáljuk.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!