A húsvétkor a főtt, és szeletelt sonka mellé készítsünk töltött tojást....
Hozzávalók 10 adaghoz
5 db főtt tojás
10 dkg natúr sajtkrém
10 dkg olivabogyó
2 csipetnyi só
1 csipetnyi őrölt fehér bors
Adag
10 adag
Lépések
1.
A keményre főzött és teljesen kihűtött tojásokat vágjuk félbe, majd óvatosan emeljük ki a sárgáját.
2.
A natúr sajtkrémhez adjuk hozzá a villával összetört tojássárgát, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és keverjük simára.
3.
Az olajbogyót alaposan csepegtessük le, majd vágjuk fel apróra. Ezután adjuk hozzá a tojásos sajtkrémhez, és szintén keverjük össze. (ha szükséges, akkor még ízlés szerint sózzunk, borsozzunk utána)
4.
Az elkészült olívás sajtkrémet ezután töltsük vissza a tojásfehérjébe, majd díszítsük egy-egy karika olajbogyóval.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!