Pillanatok alatt elkészül ez a puffancs. Tartármártással kínáltam.
Hozzávalók 4 adaghoz
3 dl joghurt
2 db főtt tojás
2 db tojás
20 dkg finom liszt
1 csipetnyi szódabikarbóna
2 db zöldhagyma
1 kávéskanál só
1 csipetnyi őrölt bors
2 gerezd fokhagyma
Adag
4 adag
Lépések
1.
A joghurtba tesszük a szódabikarbónát, 1 percre a mikróba tesszük, majd 5 percet állni hagyjuk.
2.
Egy tálba tesszük a lisztet, az apróra vágott hagymát zöldjével együtt, a kockázott főtt tojást, nyers tojást, zúzott fokhagymát, joghurtot, ízlés szerit sózzuk, fűszerezzük. Összedolgozzuk a tésztát.
3.
Forró olajba evőkanállal beleszaggatjuk, és készre sütjük.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!