Metélőhagymás- szalonnás-kolbászos omlett
- 2 db szalonna
- 5-6 db kolbász
- 1 csokor metélőhagyma
- 3 db tojás
- 1 csipetnyi bors
1.
A megtisztított metélőhagymát apróra vágjuk , ha tasakos nincs vele dolgunk.
2.
A szalonnát vékonyra csíkozzuk és egy közepes méretű serpenyőben zsírjára pirítjuk, a kolbászkarikákkal együtt.
3.
A tojást egy tálkába ütjük és meghintjük borssal , kicsit felverjük egy villával.
4.
A zsírból kivesszük a megpirult szalonnákat, kolbászokat. A tojást ráöntjük a zsírra , rászórjuk a szalonnát kolbászokat , majd a hagymát.
5.
Mérsékelt lángon kb. 10 perc alatt megsütjük.
6.
A serpenyőből egy nagyobb lapos tányérra , csúsztatva, melegen , friss kenyérrel kínáljuk.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!