Általában akkor szoktam megsütni, amikor vendégeket várok, mert előre is el lehet készíteni.
Hozzávalók 4 adaghoz
50 dkg csirkemáj
6 db főtt tojás
6 db tojás
2 db vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
0.5 csokor friss petrezselyem
2 kávéskanál só
0.5 kávéskanál bors
4 evőkanál olaj
Adag
4 adag
Lépések
1.
A májat megmossuk, szárazra töröljük, és feldaraboljuk. A felaprított vöröshagymát felhevített olajon megdinszteljük, és megsütjük rajta a májat. Megsózzuk és megborsozzuk.
2.
A főtt tojásokat felkockázzuk. A hagymát és a petrezselyemzöldet apróra vágjuk, és a tojáshoz adjuk.
3.
A nyers tojásokat felverjük, megfűszerezzük, beletesszük a zúzott fokhagymát, és ráöntjük a májas keverékre. Kiolajozott sütőformába öntjük a keveréket, és 180 fokra előmelegített sütőben készre sütjük.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!