A tojásokat fedő alatt, pár csipet sóval tedd fel főni. Forrástól számítva 10 percig főzzük. Ez idő alatt a tojások tökéletesen keményre főnek.
2.
Ekkor vedd le a tűzről, folyass a tojásokra hideg vizet, és várd meg míg teljesen kihűlnek.
3.
A natúr joghurtot keverd össze a mustárral, a sóval, a szerecsendióval, a fehérborssal.
4.
Ha meghűltek a tojások, tojásszeletelővel szeld fel őket. A tojások sárgáját vedd ki a felszeletelt tojásokból és egy villa segítségével törd össze. A tojások összetört sárgáját, keverd hozzá a már kikevert mártáshoz. A mártásunk ettől szép sárga színt fog kapni.
5.
Már nincs más teendőd, mint a mártásba bele szórni a felszeletelt tojások fehérjét. Jól keverd össze, majd rakd át egy zárható dobozba. Egy éjszakára tedd hűtőbe, hogy az ízek jól összeérjenek.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!