1.
A burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük. A héját még melegen lehúzzuk, és vékonyan felkarikázzuk.
2.
A lila és a vöröshagymát vékony karikákra vágjuk.
3.
Majonéz : Keverjük el a tojássárgákat a mustárral és a cukorral, majd az olajat lassan, szinte csepegtetve adagoljuk hozzá, folyamatos keverés mellett. Ízesítsük még sóval, borssal és citromlével. Ha elkészült, adjuk hozzá a tejfölt.
4.
Az elkészült tartármártással alaposan és óvatosan elverjük, hogy ne törjön össze a burgonya. Adjuk hozzá a karikákra vágott hagymát is. Ha szükséges, még utólag ízesíthetjük sóval, borssal, és néhány órát még a hűtőben pihentetjük, hogy az ízek jól összeérjenek.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!