A fokhagymát megpucoljuk és finomra vágjuk. A póréhagymát hosszában félbevágjuk, és fél centiméteres darabokra szeleteljük. A zellerzöldet 1 centis darabokra vágjuk.
2.
Egy lábosban kókuszolajat hevítünk, majd a póréhagymát és a fokhagymát, a brokkolit, a medvehagymát, a mentát, a zellerzöldet és a spenótot megdinszteljük.
3.
A zöldségeket sóval, borssal, citromlével ízesítjük, majd vízzel és kókusztejjel felengedve összeforraljuk.
4.
Amikor a brokkoli megpuhult, akkor egy botmixerrel a levest krémesítjük, és még egyszer átforraljuk.
5.
Amíg a leves fő, addig elkészítjük a levesbetétet: a hüvelyes zöldborsókat vajon megpároljuk.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!