A zöldségeket sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
2.
A majonézt a tejföllel, mustárral, citromlével összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, a zöldséggel összekeverjük, majd egy tálba egyengetjük.
3.
3 főtt tojást kettévágunk, a sárgáját kivájjuk és összekeverjük egy kicsi majonézzel, tejföllel, mustárral, majd a fehérjét ezzel a masszával megtöltjük.
4.
Salátaalapra tesszük, minden tojás közé teszünk egy összehajtott sonkát.
5.
Savanyú uborkából virágokat vágunk ki és a tojásokra helyezzük.
6.
A 4. tojásból csirkét formázunk: cikk-cakk alakban kettévágjuk, sárgáját kivesszük és a masszával betöltjük.
7.
Kalapját ráhelyezzük. Pirospaprikából vágunk neki taréjt és csőrt.
Még nem érkezett hozzászólás, legyél Te az első!